Як змінюється лексикон сучасної української періодики? - Стишов, О. (Українська мова, 2011)
Рецензія на монографію: Навальна М.І. Динаміка лексикону української періодики початку ХХІ ст. : [монографія]. – К. : Інститут української мови, Видавничий дім Дмитра Бураго, 2011. — 328 с.