Управління логістичною діяльністю промислових підприємств - Коніщева, Н.Й.; Трушкіна, Н.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Дано визначення дефініції “логістична діяльність промислового підприємства”. Розроблено класифікацію функцій і задач логістичної діяльності. Визначено зміст, функції та задачі управління логістичною діяльністю промислового підприємства. ---------