Сучасний розвиток виробничої сфери в регіонах України - Дубініна, М.В.; Солдак, М.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Розглядається виробнича сфера як важливий напрям розвитку регіону. Проаналізовано динаміку показників функціонування виробничої сфери регіонів України, визначено її сучасний стан та можливості щодо забезпечення державі сталого економічного розвитку. ---------