Экономические перспективы отработки запасов антрацита шахтами малой мощности - Вагонова, А.Г. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Показано, що показники роботи шахт малої потужності з числа приватизованих істотно перевершують середньогалузеві, на основі чого рекомендується повернення до практики будівництва шахт малої потужності і неглибокого залягання. ----------