Напрями використання робочої сили у професійному розрізі в Україні та за кордоном - Мельник, С.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
За допомогою ексклюзивного аналізу та співставлення працевикористання робочої сили у професійному розрізі в Україні та деяких країнах світу викладено пропозиції щодо оптимізації вітчизняної професійної структури зайнятості. ----------