Системні аспекти формування організаційно-економічного механізму забезпечення ефективності утилізації - Кукін, А.Ф. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Викладено основні системні аспекти, структура, стратегії, методи формування організаційно-економічного механізму забезпечення ефективності утилізації. ----------