Предприятия и новые организационные структуры в системе социально-экономических отношений общества - Булеев, И.П.; Брюховецкая, Н.Е. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Досліджено різноманітні функції підприємства як найбільш стійкого інституту суспільства. Розглянуто різні аспекти відносин «людина-підприємство-регіон-держава-суспільство». Обґрунтовано визначальну роль підприємств у формуванні умов самореалізації особистості, формуванні середнього класу, громадянського суспільства. Ключові слова: аспекти відносин, роль підприємств, організаційні структури, суспільство. ----------