Анализ инфляционных процессов в Украине - Корнев, М.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Проаналізовано інфляційні процеси в Україні. Виявлено негативні тенденції розвитку економічної системи та їх причини. Запропоновано перспективні напрями подальших наукових досліджень. Ключові слова: інфляційні процеси, негативні тенденції, причини, економічна система. -----------