Фольклорні особливості усних оповідань про переселення 1947 року - Халюк Л. (Народна творчість та етнологія, 2011)
У статті на прикладі усних оповідань-спогадів про переселення 1947 року розглянуто їхні художні риси та сюжетно-композиційні особливості.