Весільні традиції українсько-російського порубіжжя (за матеріалами польових досліджень сіл Луганської області) - Маховська, С. (Народна творчість та етнологія, 2011)
У статті здійснено спробу з’ясувати спільні й відмінні риси в структурі весілля в українських і російських селах Луганської області, сформульовано термінологічні особливості в назвах обрядодій та весільної атрибутики українсько-російського порубіжжя.