Методические аспекты рыночных сетей: проблемы сетевых подходов взаимодействия в промышленном маркетинге - Маковецкий, С.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Обґрунтовано різницю між теорією та практикою в рамках ринкових мереж промислового маркетингу. Визначено складну природу взаємодії та взаємовідносин в умовах мереж промислового ринку. Ключові слова: промисловий маркетинг, мережні підходи, відносини, методичні аспекти. ----------