Фінансово-економічна криза та можливості подальшого розвитку коксохімічних підприємств України - Тищенко, О.М.; Волик, І.М.; Бєлікова, Н.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто проблеми ефективності діяльності промислових підприємств України на прикладі коксохімічної промисловості. Проведено визначення та аналіз показників, що визначають результати діяльності підприємств, виокремлено чинники, що ускладнюють вихід підприємств із кризового стану. Ключові слова: коксохімічна промисловість, криза, фактори, розвиток. ----------