Історичні передумови розвитку методології управління процесами реорганізації промислових підприємств - Ращупкіна, В.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Наведено історичні передумови становлення і розвитку методології управління процесами роздержавлення, що дозволить забезпечити ефективне функціонування й удосконалення виробничих систем у нових умовах господарювання Ключові слова: промислові підприємства, процеси роздержавлення, реорганізація, управління. ----------