Творчість Василя Нечепи в контексті кобзарського мистецтва кінця XX – початку XXI століття - Васюта, О. (Народна творчість та етнологія, 2011)
У статті здійснено аналіз творчості відомого українського кобзаря-лірника Василя Нечепи, розкрито етапи формування його світоглядних позицій та особливості репертуару митця.