Нове мистецтвознавче дослідження - Аронець, М. (Народна творчість та етнологія, 2011)
Рецензія на книгу: Тимків Б. М. Мистецтво України та діаспори: дереворізьба сакральна й ужиткова. – Івано-Франківськ : Нова зоря, 2010. – 312 с., 563 іл.