Ресурсосбережение в сфере предоставления жилищно-коммунальных услуг - Малюта, О.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
На прикладі м. Макіївки та Донецької області проведено дослідження резервів економії ресурсів, які використовуються при наданні комунальних послуг. Розроблено пропозиції щодо ресурсозбереження. Ключові слова: ресурсозбереження, житлово-комунальні послуги, економія ресурсів. ----------