Управління привілеями як один із механізмів менеджменту - Галиця, І.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2004)
Наведено визначення поняття „системи управління привілеями” та показано їх суттєві переваги. Рекомендовано подальші дослідження в цьому напрямі сконцентрувати на розробці нових організаційних механізмів інноваційного процесу, побудованих на системах управління привілеями. ----------