Универсальный материал для малого предпринимательства - Адамов, А.Б.; Баранов, Д.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2004)
Перехід на ринкову економіку в Україні ускладнив матеріально-технічне забезпечення виробництва сфери малого підприємництва. Аналізуються можливості використання універсального матеріалу – деформованого високоміцного чавуна, здатного замінити різноманітні сталі. -----------