Деякі аспекти теорії реструктуризації підприємств - Булєєв, І.П.; Могилов, Ю.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2004)
Досліджено теоретичні аспекти реструктуризації як процесу реформування підприємств, означено принципи, діапазон і напрями, форми, види, ступінь і етапи. ----------