Об'єктивна необхідність класифікації матеріальних ресурсів в умовах ринкових відносин - Мокроусова, Т.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2004)
На основі протреб виробництва виконано аналіз класифікації матеріальних ресурсів підприємств в умовах ринкових відносин. ----------