Соотношение интересов как элемент оценки устойчивости предприятия - Слабинский, Е.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2004)
Представлено теоретичний підхід до визначення стійкості підприємства з точки зору можливості реалізації економічних інтересів партнерів: власників, інвесторів, найманих працівників. Запропоновано кількісну оцінку інтересів партнерських груп на основі інтегрального нормованого вектора, компонентами якого виступають вагові оцінки пріоритетності певних цільових напрямів діяльності підприємства. ----------