Особенности использования оборотных средств в ОАО «Запорожтрансформатор» - Севастьянов, Р.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2004)
Наведено характеристики використання оборотного капіталу у відкритому акціонерному товаристві «Запоріжтрансформатор». Надано показники експортної стратегії. Визначено вимоги для власного оборотного капіталу, показники впливу на ефективність використання оборотного капіталу підприємства, основні напрями оптимізації використання оборотного капіталу для промислових підприємств. ----------