Застосування метаданих Дублінського ядра для побудови метаопису інформаційного ресурсу «Курсова робота» та оцінювання отриманих результатів - Міненко, В.Д. (Інститут програмних систем НАН України, 2009)
Досліджується проблема застосовності засобів стандарту Дублінське ядро для побудови метаопису інформаційного ресурсу «Курсова робота». Викладаються правила створення повного метаопису та наводиться оцінка результату застосування на основі запропонованої узагальненої оцінки, що може використовуватися як базова при створенні метаописів інформаційних ресурсів електронних бібліотек.------------------