Теоремы сходимости и компактности для уравнений Бельтрами с ограничениями теоретико-множественного типа - Ломако, Т.В. (Доповіді НАН України, 2011)
Доведено теореми збіжності та компактності класів регулярних розв'язків вироджених рівнянь Бельтрамі з обмеженнями теоретико-множинного типу на дилатацію.