Остракоды плиоценовых отложений Керченского полуострова - Коваленко, В.А. (Доповіді НАН України, 2011)
Розглядаються особливості поширення пізньоміоценово-пліоценових відкладів Керченського півострову на підставі вивчення остракод з кернового матеріалу свердловин, які були пробурені в північно-західній його частині: св. № 1 (с. Соляне) і св. № 2 (с. Каліновка). Підтверджується наявність таманських (акчагильських) верств куяльніцького регіоярусу за фауною остракод на території Керченського півострову.