Вивчення впливу сольового стресу та абсцизової кислоти на активність ліпоксигеназ кукурудзи - Копіч, В.М.; Харченко, О.В. (Доповіді НАН України, 2011)
Досліджено вплив сольового стресу та абсцизової кислоти (АБК) на активність ліпоксигеназ (ЛОГ) кукурудзи (9- й 13-ЛОГ). Показано зміни ЛОГ активності при дії АБК і сольового стресу. Обговорюється можливий шлях залучення ЛОГ метаболітів до формування клітинної відповіді при дії сольового стресу.