Расписание ремонта основных средств - Остапенко, В.В.; Беляев, Д.А. (Кибернетика и системный анализ, 2009)
Розглянуто задачу побудови математичної моделі процесу ремонту об’єктів основних зaco6iв. Bci види ремонту діляться на поточні i капітальні. При деяких припущеннях відносно стаціонарності процесу модель досліджено i знайдено оптимальний момент першого капітального ремонту від початку експлуатації об’єкту основних засобів.