Портал кластерных вычислений для управления вычислительными процессами на суперкомпьютерном комплексе - Якуба, A.А.; Головинский, A.Л.; Бандура, А.Ю.; Горенко, С.А.; Ефременюк, Д.А. (Кибернетика и системный анализ, 2009)
Описано концепцію керування обчислювальними процесами в суперкомп’ютерному комплексі і деякі засоби, що їх підтримують та реалізують, зокрема графічний інтерфейс. Показано реалізацію веб-порталу суперкомп’ютерного комплексу СКІТ Інституту кібернетики ім. В.М. Глушкова НАН України.