Программно-алгоритмические методы повышения точности компьютерных решений - Николаевская, Е.А.; Чистякова, Т.В. (Кибернетика и системный анализ, 2009)
Описано експериментальне дослідження способів підвищення точності комп’ютерних результатів розв’язування погано обумовлених систем лінійних алгебраїчних рівнянь за допомогою бібліотеки GMP, що застосовується для підвищення розрядності обчислень. Табл.: 5. Бібліогр.: 8 назв.