Внутриутробные острые вирусные инфекции у новорожденных: диагностика, клинические варианты течения - Лихачева, А.С.; Редько, И.И. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
при використанні експрес-тестів на підставі імунохроматографічного аналізу, який підтверджує наявність зв’язку антитіла зі специфічним антигеном, а також метода експрес-діагностики інфекцій в модифікації зв’язування комплементу з специфічними антитілами, серед новонароджених з внутрішньоутробними інфекціями у 31,6% верифіковано внутрішньоутробні гострі вірусні інфекції. Вивчено клінічні варіанти з урахуванням тяжкості перебігу і летальності.