Иммунная реактивность эндометрия у пациенток с неудачными попытками вспомогательных репродуктивных технологий в анамнезе - Носенко, Е.Н.; Саенко, А.И.; Постолюк, И.Г. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
У статті представлено результати вивчення імунної реактивності ендометрія у безплідних жінок з невдалими спробами допоміжних репродуктивних технологій в анамнезі. Автори вважають, що у зв'язку з варіаціями вмісту маткових натуральних кілерів в ендометрії доцільно проводити індивідуальну оцінку імунного статусу ендометрія при прегравідарній підготовці жінок з безпліддям з метою оптимізації його медикаментозної корекції.