Оптимизация хирургического лечения больных с посттравматической деформацией шейки матки - Чурилов, А.В.; Кушнир, С.В.; Попандопуло, А.Д. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
проведено порівняльний аналіз швидкості заживлення рани шийки матки після ексцизії у100 хворих з післятравматичною деформацією шийки матки. Встановлено, за даними планіметричного моніторингу, що при використанні радіохвильовоі ексцизії має місце прискорення процесів заживлення рани в порівнянні з діатермоексцизією.