Державне регулювання розвитку внутрішнього ринку металопродукції - Гончар, Т. В. (Вісник економічної науки України, 2012)
У статті розглянуті проблеми вдосконалення організаційно-економічного механізму державного регулювання розвитку внутрішнього ринку металургійної продукції. Запропоновано ранжування галузей - споживачів металопродукції та, відповідно, впровадження для них різних механізмів державно-приватного партнерства.