Цінові чинники енергозбереження на підприємствах ПЕК - Костін, Ю. Д.; Безлепкін, В. М. (Вісник економічної науки України, 2012)
У статті проаналізовано та оцінено впливу цінових факторів на реалізацію потенціалу енергозбереження на підприємствах паливно-енергетичного комплексу. Виявлено умови активізації ринкового механізму енергозбереження. Охарактеризовано зміни у ціноутворенні на енергоносії, які деструктивно впливають на підвищення енергетичної ефективності.