Вплив курсової політики України на ефективність формування та використання фінансових ресурсів підприємств машинобудування - Авдєй, О.К. (Вісник економічної науки України, 2012)
У статті досліджені динаміка валютного курсу гривні, визначені інструменти курсової політики та яким чином вони вплинули на формування валютного курсу, виділені показники за якими визначалася ефективність формування та використання фінансових ресурсів підприємства, також проаналізовано вплив курсової політики на ефективність формування та використання фінансових ресурсів підприємства.