Рентгенографическая оценка эффективности хирургического лечения пародонтита с использованием остеопластических материалов - Кириченко, В.Н.; Безруков, С.Г.; Марченко, Н.В. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Таким чином, результати проведених клінічних та рентгенографічних досліджень показують, що використання запропонованої нами комбінації остепластичних матеріалів ТОГМ і КЕГРАП-ТКФ ІПл у співвідношенні 40:60 % (за даними, полученими в 3-й основній групі) сприяє оптимизації умов для більш активної репарації пародонтальних тканин.