Клиническая оценка эффективности лечения хронического гнойного одонтогенного гайморита в ближайшие и отдаленные сроки - Безруков, С.Г.; Балабанцева, О.М. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Представлений в статті клінічний матеріал дослідження базується на аналізі результатів спостережень, проведених у 112 хворих хронічним гнійним одонтогенним гайморитом, які були розподілені на 2 клінічні групи відповідно методики місцевого лікування. Проведена порівняльна оцінка ефективності традиційного методу лікування захворювання та запропонованого комплексу лікування з включенням препаратів Декасан і Тіотріазолін. Корекції, внесені в комплекс місцевої терапії хронічного гнійного одонтогенного гаймориту ведуть до більш виражених та стійких позитивних змін клінічного перебігу захворювання та сприяють скороченню термінів лікування хворих.