Применение ферментного препарата «Микразим 10000 ЕД» у детей с заболеваниями пищеварительной системы - Лебедева, Т.Н.; Никитина, Н.В.; Кунцевич, Е.И.; Дедович, Н.Г. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
У статті наведено результати вивчення клiнiчної ефективності застосування ферментного препарату Мікразiм 10 000 ОД при порушеннях травлення у дітей. Висока клiнiчна ефективність, добра переносимiсть, наявність дитячих форм дозволяють рекомендувати Мікразiм 10000 ОД як ферментний препарат при лiкуваннi порушень травлення у дітей.