Опыт применения гистероскопии для диагностики и лечения внутриматочной патологии - Романенко, Н.М.; Лившиц, И.В.; Ищенко, О.Н. (Таврический медико-биологический вестник, 2012)
Гістероскопія – сучасний метод дослідження, який дозволяє точніше діагностувати внутрішньоматкову патологію у пацієнток репродуктивного віку. Переважаючою патологією є поліпи ендометрію і аденоміоз. Комплексне лікування гіперпластичних процесів ендометрію сприяло зниженню числа рецидивів маткових кровотеч.