Фактори, що впливають на реалізацію програм енергозбереження на підприємствах ПЕК - Костін, Ю.; Пономарьов, С. (Вісник економічної науки України, 2012)
У статті виявлено фактори, що ускладнюють реалізацію програм енергозбереження на рівні окремого підприємства (на прикладі підприємств паливно-енергетичного комплексу). Обґрунтовано заходи, спрямовані на послаблення їх негативної дії.