Фінансове забезпечення програм соціального захисту інвалідів в умовах ринкових відносин - Галашко, С (Вісник економічної науки України, 2009)
У статті розглянуті джерела фінансування програм і заходів щодо соціального захисту інвалідів та досліджено реальний стан фактичного фінансування відповідних державних програм соціального захисту інвалідів у період соціально-економічної трансформації. Визначені проблеми та недоліки, що мають місце в процесі реабілітації та інтеграції до суспільства людей з обмеженими можливостями на сучасному етапі. Зроблено пропозиції по вдосконаленню окремих напрямків соціальної політики щодо інвалідів на державному та місцевому рівнях.