Митний режим тимчасового ввезення (вивезення): алгоритм реалізації та напрями вдосконалення - Осадча, Н.В.; Ляшенко, В.І. (Вісник економічної науки України, 2010)
В статті проаналізовані елементи митних процедур в межах режиму тимчасове ввезення (вивезення), побудовані алгоритми митних операцій та визначені напрями їх вдосконалення.