Теоретико-методологічні положення щодо соціальної організації праці - Кір’ян, Т.М.; Шаповал, М.С (Вісник економічної науки України, 2011)
Стаття призначена дослідженню теоретико-методологічних положень щодо соціальної організації праці. Розглянуті поняття соціально орієнтованої праці, сутність та зміст, система мотиваторів соціальної організації праці.