Проблема інтеграції до світового інформаційного простору як складова національної політики - Брожик, Л.Л. (Економiчний часопис-XXI, 2010)
У статті досліджуються тенденції розвитку світового ринку інформаційних технологій, порівнюються з відповідними тенденціями російського ринку та пропонуються рекомендації стосовно стратегії інформатизації України.