Сутність міжнародної економічної міграції та її особливості в умовах глобалізації - Кислицина, О.В. (Економiчний часопис-XXI, 2010)
У статті визначено сутність міжнародної економічної міграції в широкому і вузькому значеннях; окреслено особливості цього процесу в умовах глобалізації світової економіки.