Аналіз фінансово-господарської діяльності акціонерного товариства в умовах нестабільності - Семенов, А.Г.; Король, С.А. (Вісник економічної науки України, 2011)
Розглянуто особливості аналізу фінансово-господарської діяльності ВАТ «Запорізький суднобудівний судоремонтний завод» в умовах нестабільності. Проведено розрахунки по моделям: Альтмана (двофакторна і пятифакторна), Лиса, Таффлера. Ці показники свідчать про нестабільний фінансовий стан підприємства, імовірність банкрутства існує, але є низькою.