Проблеми функціонування та розвитку ринку послуг вищої школи в Україні - Кукурудза, І.І. (Вісник економічної науки України, 2011)
Досліджено процеси становлення та функціонування ринку послуг вищої школи в Україні в умовах ринкової трансформації економіки, сформовано рекомендації щодо напрямів його розвитку.