Соціально-трудові аспекти проблем вільного часу суспільства - Крапівіна, Г.О. (Вісник економічної науки України, 2011)
У статті визначено місце, роль, напрями наукового дослідження та моделі оцінки вільного часу та соціально-трудові аспекти його використання суспільством на прикладі населення м. Донецька.