Соціальна політика в Україні - Ткаченко, Н.М. (Вісник економічної науки України, 2011)
Досліджено стратегічні напрями соціальної політики в Україні, проведено аналіз сфери соціального сектору Державного комітету статистики України; досліджено проблемні питання пов’язані з тривалістю відпусток громадянам України, методикою обчислення середньої заробітної плати; методику нарахування допомоги з тимчасової непрацездатності.