Чернігівський архієпископ Пахомій (Кедров) (1876 – 1937) - Тарасенко, О. (Сiверянський лiтопис, 2008)
Мета даної публікації полягає в тому, щоб реконструювати основні віхи життя маловідомого Чернігівського архієпископа Пахомія (Кедрова).